El passat dimarts 14 de maig es va realitzar l’Assemblea General de la Societat Catalana d’Estudis Numismàtics, així mateix, també es van presentar les publicacions anuals de la SCEN, i finalment es va presentar l’edició de la medalla dedicada a la comtessa Aurembiaix d’Urgell.

Tots aquests actes es van realitzar a la Sala Prat de la Riba dins la seu de l’Institut d’Estudis Catalans al carrer del Carme 27 de Barcelona, amb una gran afluència de gent, tan de socis i sòcies com de visitants que acudien a les presentacions.

La primera presentació va ser l’Acta Numismàtica 54 a càrrec dels seus directors; en Jaume Boada i Salom i na Montserrat Berdún i Colom.

Seguidament, el Doctor en història de l’art i arqueologia Sr. Xavier Barral i Altet va presentar el llibre El segell a la medalla juntament amb el seu autor, president de la SCEN i també Doctor Rossend Casanova i Mandri.

I finalment, es va presentar la Medalla commemorativa de la comtessa Aurembiaix d’Urgell per part del vicepresident de la SCEN i Doctor en Miquel de Crusafont i Sabater.

Medalla Aurembiaix Urgell

Durant l’acte es van entregar als socis i sòcies que van assistir presencialment l’Acta Numismàtica 54 i el llibre El segell a la medalla, així com també es van repartir les medalles d’Aurembiaix d’Urgell.